EDEX

Aan de slag met jouw onderwijs!

Onderwijs is constant in beweging. De facilitatoren van EDEX begrijpen dit als geen ander. Iedere dag zijn wij in onze eigen onderwijs & organisatie praktijk bezig innovatieve (onderwijs)methoden te ontwikkelen die werken.

EDEX is een collectief van bevlogen onderwijsmensen bestaande uit docenten, onderwijskundigen en managers. Bevlogenheid voor het onderwijs en het zien van kansen is wat ons bindt. Wij helpen onderwijsteams, scholen en individuele docenten in het zetten van de volgende stap. Vanuit eigenaarschap over het eigen onderwijsontwerp en het intrinsieke vlammetje van de docent.

Van het verzorgen van ontwerpdriedaagses tot het organiseren van onderwijskundige leiderschapsexpedities. Van het opzetten van schoolbrede verandertrajecten tot het produceren van handige en inspirerende tools.

> Kijk op www.edex.nu voor meer informatie

Sinds 2018 ben ik als één van de oprichters en als facilitator bij EDEX betrokken. EDEX staat voor “Educational Design Expedition”. Inmiddels hebben we met EDEX al zo’n 350 onderwijsteams in Nederland en het buitenland mogen trainen in diverse soorten programma’s. Benieuwd naar wat EDEX voor jouw school of team kan betekenen? Stuur een mailtje naar info@edex.nu of kijk op www.edex.nu.